новият сезон започва от 29 март 2018

новият сезон започва от 29 март 2018

Четвъртък, 01 март 2018 17:50

Премиерният 43 сезон ще съдържа 6 епизода. Началото е на 29 март от 21:15 часа по RTL!

Снимка: MG RTL D / Guido Engels

В шестте нови епизода, очаквайте пълни с адреналин впечатляващи каскади, вълнуващи наказателни дела, бързи преследвания и брутални престрелки. Семир Геркан (Ердоган Аталай) и Паул Ренер (Даниел Рьосер) ще преследват международни гангстери.

"Ура за Боливуд" (Hooray for Bollywood) е заглавието на първият за сезона епизод. Семир и Паул катастрофират с колата си в средата на магистралата в блестяща танцова сцена. Това е мястото, където е заснет един международен филм от Боливуд. Но след това следва шокът: Привлекателната индийска икона на Боливуд, Прия Шети, е отвлечена от снимачната площадка. Похитителите искат половин милион откуп от продуцентите на Прия и годеника и Анупам Кхан. Трескавото търсене на жертвата на отвличане, започва.  Но един от актьорите непрекъснато пречи на ченгетата и възпрепятства разследването. Скритото място на похитителите бързо се идентифицира.

Внезапно ситуацията ескалира: Високо експлозивни химикали летят във въздуха и отвлечена боливудска актриса умира в пламъците. Паул е обвиняван от продуцента. Но след това той се натъква на нови улики, които превръщат драматичното събитие в нова светлина - нищо не е по-начина, по който изглежда.

x
Този сайт използва "бисквитки". Повече информация. Съгласен съм!