Секретарки

Даниела Вуте

Даниела Вуте

Даниела Вуте е родена на 22 юни 1977 г. в град Кьолн. През 1997 г. завършва гимназия и след това учи за спортен учител, но променя професията на актьор.

В сериала:

Играе от сезон 21 до 46 (общо 203 епизода) в ролята на секретарката Сузане Кьониг.

Мартина Хил

Мартина Хил

Мартина Хил е родена на 14 юли 1974 г. в град Берлин. Започва актьорското си обучение в Студио театър в Берлин, където тя се появява в няколко пиеси. От 1998 г. е работила като радио говорител в радиостанции в Берлин. От 2003 г. Мартина Хил е участвала също и в няколко телевизионни продукции, включително и в телевизионна реклама на Лердамер.

В сериала:

Играе от сезон 19 до 21 (общо 15 епизода) в ролята на секретарката Петра Шуберт.

Карина Визе

Карина Визе

Карина Визе е родена на 26 февруари 1968 г. в град Дрезден. Учила е в 59-та политехническа гимназия „Max Zimmering“ в Дрезден. Преминава през обучение за дизайнер в Художествената академия в Дрезден. От 2006 г. започва да се снима във филми и сериали.

В сериала:

Играе от сезон 3 в ролята на Андреа Шефер (по-късно Геркан) – бивша секретарка и съпруга на Семир.

Нина Венигер

Нина Венигер

Нина Венигер е родена на 1 декември 1968 г. в град Франкфурт на Майн. Дъщеря е на актьорите Моника Хесенберг и Волфрам Венигер. Започва актьорското си обучение в „Академията за музика и театър“ в Хановер. В началото на 1990 г., получава малка роля в сериала на ZDF – „Unser Lehrer Doktor Specht“. Нина Венигер говори няколко езика – английски, шведски и исландски.

В сериала:

Играе в сезон 2 (общо 6 епизода) в ролята на секретарката Регина Кристман.