Новият сезон започва от 29 март 2018

Премиерният 43 сезон ще съдържа 6 епизода. Началото е на 29 март от 21:15 часа по RTL.

Преглеждания: 1401
2 0
Време за прочитане:54 секунди
Снимка: MG RTL D / Guido Engels

В шестте нови епизода, очаквайте пълни с адреналин впечатляващи каскади, вълнуващи наказателни дела, бързи преследвания и брутални престрелки. Семир Геркан (Ердоган Аталай) и Паул Ренер (Даниел Рьосер) ще преследват международни гангстери.

„Ура за Боливуд“ (Hooray for Bollywood) е заглавието на първият за сезона епизод. Семир и Паул катастрофират с колата си в средата на магистралата в блестяща танцова сцена. Това е мястото, където е заснет един международен филм от Боливуд. Но след това следва шокът: Привлекателната индийска икона на Боливуд, Прия Шети, е отвлечена от снимачната площадка. Похитителите искат половин милион откуп от продуцентите на Прия и годеника и Анупам Кхан. Трескавото търсене на жертвата на отвличане, започва.  Но един от актьорите непрекъснато пречи на ченгетата и възпрепятства разследването. Скритото място на похитителите бързо се идентифицира.

Внезапно ситуацията ескалира: Високо експлозивни химикали летят във въздуха и отвлечена боливудска актриса умира в пламъците. Паул е обвиняван от продуцента. Но след това той се натъква на нови улики, които превръщат драматичното събитие в нова светлина – нищо не е по-начина, по който изглежда.

Happy
Щастлив
0 %
Sad
Тъжен
0 %
Excited
Развълнуван
0 %
Sleepy
Сънлив
0 %
Angry
Ядосан
0 %
Surprise
Изненадан
0 %

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Следваща публикация

Звездите на "Кобра 11" преподават в университет

Професор Кавум и доктор Пенг-Пенг.
Даниел Рьоснер, Гизем Емре и Ердоган Аталай