Новият сезон започва от 29 март 2018

Премиерният 43 сезон ще съдържа 6 епизода. Началото е на 29 март от 21:15 часа по RTL.

Преглеждания: 2098
2 0
Време за прочитане:53 секунди
Снимка: MG RTL D / Guido Engels

В шестте нови епизода, очаквайте пълни с адреналин впечатляващи каскади, вълнуващи наказателни дела, бързи преследвания и брутални престрелки. Семир Геркан (Ердоган Аталай) и Паул Ренер (Даниел Рьосер) ще преследват международни гангстери.

Ура за Боливуд“ (Hooray for Bollywood) е заглавието на първият за сезона епизод. Семир и Паул катастрофират с колата си в средата на магистралата в блестяща танцова сцена. Това е мястото, където е заснет един международен филм от Боливуд. Но след това следва шокът: Привлекателната индийска икона на Боливуд, Прия Шети, е отвлечена от снимачната площадка. Похитителите искат половин милион откуп от продуцентите на Прия и годеника и Анупам Кхан. Трескавото търсене на жертвата на отвличане, започва.  Но един от актьорите непрекъснато пречи на ченгетата и възпрепятства разследването. Скритото място на похитителите бързо се идентифицира.

Внезапно ситуацията ескалира: Високо експлозивни химикали летят във въздуха и отвлечена боливудска актриса умира в пламъците. Паул е обвиняван от продуцента. Но след това той се натъква на нови улики, които превръщат драматичното събитие в нова светлина – нищо не е по-начина, по който изглежда.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Следваща публикация

Звездите на "Кобра 11" преподават в университет

Звездното дуо Семир Геркан и Паул Ренер, преподават на полицейските курсанти, колко сериозна и опасна е работата на магистралната полиция.
Даниел Рьоснер, Гизем Емре и Ердоган Аталай